Online fotótanfolyam

Aktuális cikkek

Béna és vicces, tükörben pózolós önarcképek

2012.09.24. Béna és vicces, tükörben pózolós önarcképek

Hogy mitől vállnak bénává és viccessé a mai Önarcképek? Felejtsük el végre a fürdőszobai tükörben készült önarcképeket, háttérben a WC kagylóval, és a két napja gyűlő mosatlan ruhával! Íme három tipp amitől jobb lesz az önarcképed!

tovább

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 5

2012.09.17. Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 5

A sorozatunk következő témája egy borzasztóan egyszerű, mégis kevesek által használt funkció, aminek bizony sok helyen vehetjük hasznát. Sőt bizonyos helyzetekben kiválthatunk vele egy hasznos eszközt is.

tovább

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 4

2012.09.11. Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 4

Ez a cikkünk nem egy funkcióról, hanem egy kevesek által használt eszközről szól. Ez egy kis gumidarab a fényképezőgépek pántján. Egy régebbi cikkünket idézzük fel, mert ebben a sorozatunkban ismét aktuális.

tovább

Augusztusi frissítéseink

2012.09.09. Augusztusi frissítéseink

Elkészült az augusztusi összefoglalónk az aktuális frissítéseinkről. Augusztusban 4 cikkünk jelent meg és egy újabb leckével bővítettük a fotótanfolyam teljes leckéinek a számát. Így 34-re bővült az Online fotótanfolyam leckéinek a száma!

tovább

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 3

2012.09.04. Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 3

"A csillag gomb mire való? Mire használhatom?" A kérdés jogos és egyben azt a következő funkciót jelöli nekünk, amit kevesen használnak a fényképezőgépen. A csillag gomb neve: AE rögzítés gomb.

tovább

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 2

2012.09.01. Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 2

Ennek a fotótipp sorozatunknak a második részében egy olyan funkciót mutatunk be, amelynek a képek visszajátszásánál vesszük hasznát. Ez a funkció a Canon tükörreflexes fényképezőgépein egy külön gombot is kapott, JUMP néven.

tovább

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 1

2012.08.24. Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken 1

Egy olyan pár részes fotótipp sorozatot indítunk, amelyekben azokat a fényképezőgép funkciókat mutatjuk be, amiket csak kevesen, vagy egyáltalán nem ismernek és használnak. Az első ilyen fényképezőgép funkció: az Automatikus fehéregyensúly sorozat.

tovább

Otthoni tárgyfotózás a legolcsóbb tárgysátorral!

2012.08.16. Otthoni tárgyfotózás a legolcsóbb tárgysátorral!

"Szeretnék egy-két tárgyat eladni az interneten. Hogyan készítsek hozzá megfelelő képet?" Találtunk erre egy igazán egyszerű, olcsó, otthoni megoldást. Persze tárgyfotókat nem csak azért készítünk, mert el szeretnénk adni, és a bemutatott eszközt se csak az eladásra szánt tárgyakhoz ajánljuk.

tovább

Program, vagy Automata üzemmód?

2012.08.10. Program, vagy Automata üzemmód?

Nem mindegy? Nem bizony! A kettő nem ugyanaz. A hasonló működés ellenére ez a két üzemmód másként működik. Nézzük miben különböznek egymástól:

tovább

Júliusi frissítéseink

2012.08.06. Júliusi frissítéseink

Elkészült a nyári, júliusi összefoglalónk az aktuális frissítéseinkről. Ebben a hónapban 5 cikkünk jelent meg, és kivétel nélkül mindegyikben, a nyári fotózáshoz adtunk tippeket. Nézzük meg sora ezeket a nyári fotótippeket:

tovább