Online fotótanfolyam

Júniusi frissítéseink: e-FOTÓfüzetek

 

Júniusi frissítéseink: e-FOTÓfüzetek

A fotós cikkek mellett, júniusban is egy újdonsággal készültünk látogatóink számára, az ingyenes e-FOTÓfüzetekkel. Ezek mellett 3 fotós cikk is megjelent, amelyekben "Mi a kép hibája?" sorozatot bővítettük két cikkel, illetve tippeket adtunk, "Hogyan szerettessük meg gyermekeinkkel a fotózást?"

e-FOTOfüzetek:

- Tulajdonképpen hívhatnánk fotós e-könyveknek is, de a rövidebb terjedelme miatt úgy gondoltuk, hogy találóbb név az e-FOTOfüzetek.

2013 májusában segítséget kértünk regisztrált látogatóinktól, egy kérdőíven keresztül. A visszaérkezett válaszokban több olyan kérést is kaptunk, hogy a látogatóink szívesen néznék vissza az aktuális cikkek egy-egy sorozatát összefoglalva, digitális (PDF), letölthető formában. Ezért készítettük el ezeket a "mini e-könyveket".

- A jelenleg elérhető e-FOTOfüzeteink az oldalunkon eddig megjelent fotós cikkekből állnak.

Fotós cikkek frissítései:

Mi a kép hibája? 5

Mi a kép hibája? sorozatunk előző cikke után az a logikus, ha megnézzük mi történik, amikor világos háttér előtt portrét fotózunk, vagy egy nagyobb világos részlet kerül a képmezőbe. Ezt ráadásul kiegészítjük egy hasonló, és fontos helyzettel:

Hogyan szerettessük meg gyermekeinkkel a fotózást?

"Megpróbálok pár hasznos tanácsot adni minden kedves szülőnek, nagyszülőnek, keresztszülőnek, hogy hogyan buzdíthatjuk a környezetünkben élő gyermekeket a fotózásra. Ösztönözni őket úgy, hogy ez megmaradjon játékos szórakozásként. Közben pedig a látásmódjuk is fejlődjön. Néhány apró ötlet, ami szerintem működik, működhet."

Mi a kép hibája? 6

Sorozatunk hatodik képe egy életlen fotó. De tényleg életlen? Hasonló a harmadik mintaképhez, de itt tényleg életlenséget lehet észrevenni. Ráadásul a fotó érdekessége, hogy egy része éles lett! Ez hogyan lehetséges? A fényképezőgép romlott el?

Ha hasznosnak találtad a cikkeket, iratkozz fel és próbáld ki az Online fotótanfolyam ingyenes leckéit is!

Kövesd és lájkold a facebook oldalunkat. Vagy követhetsz minket a google plus oldalunkon is.

vissza