Online fotótanfolyam

Fotótanfolyam ingyen

Kezd el az Online fotótanfolyamot ingyen!

Név *:
E-mail cím *:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az Online fotótanfolyam 5 ingyenes leckéjére történő feliratkozáshoz kérlek add meg neved, e-mail címed, ismerd meg az adatkezelési tájékoztatónkat és pipáld be, majd nyomd meg a "Feliratkozom" gombot.

A feliratkozás nem jár semmilyen fizetési kötelezettséggel!

  • A feliratkozást követően egy e-mailt kapsz, amelyben megerősítheted feliratkozási szándékodat az adott linkre kattintva!
  • A megerősítést követően 24 órán belül elküldjük neked az Online fotótanfolyam első két ingyenes leckéjét, majd a következő három ingyenes leckét két nap múlva kapod meg.
  • Az online fotótanfolyamról történő leiratkozáshoz kérlek a "leiratkozom" választómezőt jelöld be, majd add meg az e-mail címedet és nyomd meg a "leiratkozom" gombot. Amennyiben leiratkozás sikertelen, kérlek küldj nekünk egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével.
  • A regisztrált felhasználók megkapják oldalunk - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről kaphatnak rendszeres tájékoztatást.
  • Felhívjuk figyelmedt, hogy rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudod hírlevelünket olvasni!