Online fotótanfolyam

Augusztusi frissítéseink

 

Augusztusi frissítéseink

Elkészült az augusztusi összefoglalónk az aktuális frissítéseinkről. Augusztusban 4 cikkünk jelent meg és egy újabb leckével bővítettük a fotótanfolyam teljes leckéinek a számát. Így 34-re bővült az Online fotótanfolyam leckéinek a száma!

Augusztusi frissítések az Online fotótanfolyam leckéiben:

Az új lecke címe: Hogyan készült?

Tartalma:
Ezúttal egy folyamatosan bővülő leckét készítettünk. A lecke jelenleg 29 db fotóból, és a hozzájuk tartozó leírásból áll. Ezt a 29 db-ot folyamatosan fogjuk bővíteni.

A leírásban megadjuk, hogy milyen fényképezőgép beállításokkal, és miért éppen azokkal a beállításokkal készült az adott fotó, és mi az érdekessége vagy nehézsége az elkészítés során.

A leckéhez az ötletet két tanulónk kérdése adta: "Hogyan készült ez a fotó?" Innen a lecke elnevezése.

Akik az ingyenes leckékre feliratkoztak megnézhetik a lecke 4 fényképes bemutató változatát. 

Így 34-re bővült az Online fotótanfolyam leckéinek a száma!

Augusztusi fotótippek az Online fotótanfolyamon:

Nyári fotótippek 5 - villámok
A kánikula után mindig jön a felfrissülés, általában vihar és sok villám kíséretében. Ezek a villámok egyeseket megrémítenek, míg másokat, pl: a fotóst arra késztetnek, hogy elővegyék a fényképezőgépet és lefotózzák azokat. Megnézzük, hogyan fotózzuk le a villámokat egyszerűen, hogyan állítsunk be a fényképezőgépet.

Program, vagy Automata üzemmód?

Nem mindegy? Nem bizony! A kettő nem ugyanaz. A hasonló működés ellenére ez a két üzemmód másként működik. Nézzük miben különböznek egymástól:

Otthoni tárgyfotózás a legolcsóbb tárgysátorral!

"Szeretnék egy-két tárgyat eladni az interneten. Hogyan készítsek hozzá megfelelő képet?" Találtunk erre egy igazán egyszerű, olcsó, otthoni megoldást. Persze tárgyfotókat nem csak azért készítünk, mert el szeretnénk adni, és a bemutatott eszközt se csak az eladásra szánt tárgyakhoz ajánljuk.

Funkciók, amiket kevesen használnak a fényképezőgépeken, első rész

Egy olyan pár részes fotótipp sorozatot indítunk, amelyekben azokat a fényképezőgép funkciókat mutatjuk be, amiket csak kevesen, vagy egyáltalán nem ismernek és használnak. Az első ilyen fényképezőgép funkció: az Automatikus fehéregyensúly sorozat.

vissza