Online fotótanfolyam

feliratkozas-landing

Szeretnél jobban fotózni? Olvasd el ingyen az online fotótanfolyam első 5 leckéjét!

„Az ismerőseim nevettek, amikor fényképezőgépet vettem – de amikor meglátták, hogy milyen képeket készítek!”

Biztos előfordult már veled, hogy minden adott volt a tökéletes fotókhoz. Fotózás közben úgy érezted, hogy életed képeit lövöd.

De otthon csalódottan vetted észre, hogy a képek nem úgy sikerültek, ahogy elképzelted őket. Ez bemozdult, az alulexponált, itt nem elég nagy a felbontás, ott rossz helyen van a fókusz.

És a legrosszabb, hogy nem értetted, hogy mit ronthattál el.

Mi tudjuk, és a 67 részes tanfolyamban szinte biztosan megtalálod a válaszokat. A leckékben kezdő és haladó fotósok leggyakoribb hibáit mutatjuk be – a megoldással együtt. Több száz ügyfelünk tette fel újra és újra azokat a kérdéseket, melyeket 66 részben megválaszolunk.

Próbáld ki ingyen az első 5 leckét – már ezzel is jobb fotós lehetsz!

Kezd el az Online fotótanfolyamot ingyen!

Név *:
E-mail cím *:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ne hagyd a fényképezőgépben a legjobb képeidet!

Ha a fényképezőgépedet nem tanulod meg kihasználni, akkor feleslegesen vásároltál ilyen profi gépet. Van egy nagyszerű géped, amelynek nem tudod kihasználni a képességeit – mintha a méregdrága autód folyamatosan a garázsban állna.

Tényszerű, hogy a legfejlettebb gép sem tud helyetted fotózni. Ezért először a fényképezőgép használati útmutatóját átböngészted... de az tele van szakszavakkal, és meglehetősen uncsi.

Második lépésként találsz pár blogot vagy fotós oldalt... de valahogy egyik leírásnál sem érzed azt, hogy azt neked írták. Túl bonyolult vagy túl „kezdő”, és nem arról írnak, ami téged igazán érdekel.

Harmadik lépés az, hogy itt vagy :)
  

Izzítsd a géped, mert mindjárt kezdünk

Az első 5 lecke az 5 leggyakoribb hibát mutatja be... és a megoldásokat is megtalálod.

 

1. rész: Mekkora a jó felbontás?

Miért nem a megapixeltől függ egy fényképezőgép minősége? Mekkora felbontás kell, ha kinyomtatnád a képeidet? Hogyan állítsd a tömörítést? Mikor érdemes kis felbontással, és mikor a legnagyobbal fotózni? Minden, amit a megapixelekről és a felbontásról tudni akartál.

 

2. rész: Mi a blende (rekesz)?

Mit jelent a számozása? Ha ezt állítod, akkor a képeden mi fog változni? Hogyan kerüld el, hogy a fotóid ki- vagy beégjenek? És hogyan fotózzál éjszaka? Megtudod, hogy mit állíts át, ha a képed túl sötét vagy túl világos lett.

 

3. rész: Színhelyes a képed? És mit kell tudnod a fehéregyensúlyról?

Hogyan ismered fel a nem színhelyes képet? Mikor kell állítanod a fehéregyensúlyon? Milyen színmélységgel és milyen színmóddal fotózz? Kijavíthatod a bekékült fehér ruhát, a túl sárga emberi arcokat és minden színhibát.

 

4. rész: Hogyan használd a vakud?

A legtöbb rossz kép oka az, hogy rosszul használják a vakut. Hogyan változtass a vaku szögén, hogyan használj derítőt és hogyan állítsd a fehéregyensúlyt, ha az oldalfalad nem fehér? Megtudod, hogy hogyan világítsd meg a modelledet úgy, hogy ne legyen túl árnyékos vagy túl világos.

 

5. rész: Milyen fény kell a fotózáshoz?

Mik azok a képhibák, amiket Photoshoppal sem tudsz javítani? Mi a kemény és a lágy fény? Hogyan változtasd a fényforrásokat? Mit kezdjünk az árnyékokkal? Ismerd meg a fényt, mert ez a fényképezés legfontosabb „alapanyaga”.
  

Kockázatmentes próba

Az első 5 lecke tényleg ingyenes. Az elolvasásuk sem most, sem a későbbiekben nem jár fizetési kötelezettséggel.

Próbáld ki, hiszen semmit nem veszíthetsz – de ki tudja, lehet, hogy végre érthetőbbé válnak a szakkifejezések és jobban tudod majd használni a géped... végeredményben jobb fotóssá válsz, és minden képedre büszke lehetsz.

Végre nem kell találgatnod, hogy vajon mitől sikerül egy-egy fotó jól – mert pontosan tudni fogod, hogy mit állíts a fényképeződön ahhoz, hogy a képek többsége kifogástalanul sikerüljön.

 

Hova küldjük a leckéket?

Add meg a neved és az e-mail címed, katt a „feliratkozom” gombra, és már mennek is a leckék!

Kezd el az Online fotótanfolyamot ingyen!

Név *:
E-mail cím *:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Először kapsz egy megerősítő e-mailt, hogy tényleg kéred-e a leckéket. Ha a linkre kattintasz, akkor utána összesen 3 e-mailt fogsz kapni (2 lecke az elsőben, 2 lecke a másodikban, 1 lecke a harmadikban), erről bármikor leiratkozhatsz (minden e-mail alján lesz egy „leiratkozom” gomb).
  

A további 62 lecke részletesen mutatja be a fotózás alapjait:

- a szakkifejezéseket egyszerűen megmagyarázva
- fontos részeket kiemelve
- a képek elkészítéséhez tippeket adva
- képekkel, videókkal illusztrálva, hogy a fotózás elsajátítása minél egyszerűbb legyen!
- és ezt bármikor elérheted otthonról, a munkahelyedről, vagy akár egy nyaraláson a tengerpartról

A teljes Online fotótanfolyam 67 leckéből áll, és ha ebből 5 leckét ingyen kipróbálhatsz, nem veszíthetsz semmit!
   

"Alig egy hete kaptam meg a teljes tanfolyam anyagát, de amit kipróbáltam, odafigyelve a tanácsaira, MŰKÖDIK!

Nagyon régóta érdekel a "hogy a viharba csinálta ?", mert amit én készítek, az nem olyan szép. Nyilván még nagyon sokat kell tanulnom, mert még csak "kóstolgatom" ennek a fantasztikus hobbinak az "ízeit", de lenyűgöz!

"A hülye gyerek", vagyis én, egész elfogadható fotókat készít. Még én is csodálkozom, ami nagyon jó érzés!"

Szita Zsolt


"Miután megvettem az első tükörreflexes fényképezőgépemet, rájöttem, hogy ez önmagában még nem elég!

Szerettem volna, nem csak az automata beállításokat használni, hanem a fényképezőgép minden funkcióját, lehetősségét felfedezni, és ezzel jobb képeket készíteni.

Az Online fotótanfolyam egyszerűen, érthetően magyarázza el a fogalmakat. Tippeket ad egyes helyzetekhez, amelyeket meg is magyaráz, és tetszik, hogy mindezeket mintaképekkel illusztrálják. Így sokkal érthetőbbek!"

Csontos Ágnes

 
  

  

"Grafikai munkáimhoz szerettem volna, egyre jobb képeket készíteni. Ehhez kerestem egy fotótanfolyamot, amellyel otthon is megtanulhatom a fotózás technikáit.

Rátaláltam az Online fotótanfolyamra, kipróbáltam az 5 ingyenes leckét. Engem sikerült meggyőzniük!

Ráadásul a további leckék is ugyanolyan hasznosak és pont azokra a kérdésekre kaptam megoldást és választ, amelyek nekem is nehézséget okoztak.

Sok tanácsot kaptam a munkáimhoz, és ezeket a hétköznapokban, és a nyaralásokon is hasznosítani tudok."

Szabados Vanda