Online fotótanfolyam

Júniusi frissítéseink

 

Júniusi frissítéseink

Elkészült júniusi összefoglalónk az aktuális fotós cikkeinkről és a frissítéseinkről. Ebben a hónapban fontos fejlesztéseket kapott a teljes Online fotótanfolyam és három új fotós cikkünk jelent meg:

Az elmúlt időszakban fontos fejlesztéseket kapott a teljes Online fotótanfolyam. Ezekkel a fejlesztésekkel a fotótanfolyamunk anyagát és a felhasználóinkat kívánjuk védeni. Ezért a teljes Online fotótanfolyamot megvásárlók (tanulók) már csak felhasználónévvel és jelszóval látják a teljes fotótanfolyamot.

Ezzel könnyen kiszűrhetjük a visszaéléseket és kivédhetjük, hogy egy vásárlással többen is használják a fotótanfolyamot (pl.: email fiók feltörése esetén).

Júniusi fotós cikkek frissítései:

Próbáld ki! Színezd meg a vaku fényét!

A vaku fénye közelíti meg a legjobban a napfény színét a mesterséges fényforrások közül. Miért változtassunk ezen, miért rontsuk ezt el színszűrő fóliákkal? Vagy nem is elrontjuk, hanem javítjuk? Mutatunk egy egyszerű példát erre.

Fotózz napszemüveggel, ha nincs polárszűrőd! update

Kimaradt mintaképek a cikkhez.

Mint egy varázsló, eltüntetünk mindenkit!

"Már megint belementek a képbe! Állandóan benne van valaki!" Bosszantó lehet, ha szeretnénk lefotózni valamit, de a képmezőbe mindig épp sétál valaki. Hogyan fotózz le egy látványosságot úgy, hogy senki ne legyen a képen?

Erre használd a kihajtható LCD monitort!

Többször láttam már helytelenül használni, a kihajtható LCD monitort, és volt aki meg is kérdezte tőlem: "Nem félsz, hogy véletlenül letöröd?"
Ha rendeltetésszerűen használja valaki, akkor nincs ok arra, hogy letörjön. De milyen a rendeltetésszerű használat? Mire jó, hogy kihajtható?

Ha érdekesnek találtad a cikkeket, iratkozz fel és próbáld ki az Online fotótanfolyam ingyenes leckéit is!

Kövesd és lájkold a facebook oldalunkat. Vagy követhetsz minket a google plus oldalunkon is.

vissza