Online fotótanfolyam

Júliusi frissítéseink

 

Júliusi frissítéseink

Elkészült a nyári, júliusi összefoglalónk az aktuális frissítéseinkről. Ebben a hónapban 5 cikkünk jelent meg, és kivétel nélkül mindegyikben, a nyári fotózáshoz adtunk tippeket. Nézzük meg sora ezeket a nyári fotótippeket:

Júliusi fotótippek az Online fotótanfolyamon:

Hol is készült ez a kép?
Egy nyaralás, vagy kirándulás képei, amikor évekkel később előkerülnek, szép emlékeket idéznek. De hol is készültek az egyes képek? Milyen nevezetességet néztetek meg? Már nem emlékszel? Íme a legegyszerűbb, és legolcsóbb megoldás arra, hogy évekkel később is tudd, mit és hol fényképeztél.

Nyári fotótippek 1 - a meleg
Vigyázat meleg! Sorra dőlnek meg a melegrekordok, ami nem csak minket, de a fotós felszerelésünket is igénybe veszi. Mire kell vigyáznunk a melegben? Vagy mit tegyünk akkor, ha a vízpartra menekültünk, és a vízbe (esetleg sós tengervízbe) ejtettük a fényképezőgépet.

Nyári fotótippek 2 - a részletek
A nyaralás, vagy egy kirándulás késztet minket arra, hogy ne hagyjuk otthon a fényképezőgépet, és mindent lefotózzunk. A "minden" szó sajnos sokaknál szó szerint működik, és mindegyik fényképbe mindent próbálnak belezsúfolni. Pedig a részletek sokszor többet elárulnak, és mutatósabbak. Nézzük milyen képekkel dobhatjuk fel a nyaralási fotósorozatunkat:

Nyári fotótippek 3 - a fények
Mindenki szeretné, hogy a nyaralás képei ne csak emlékeket őrizzenek, hogy hol jártunk, hányszor pancsoltunk, hanem fel is idézze a hangulatokat, a gyönyörű helyszíneket. Ehhez használjuk ki a fények adta lehetőségeket. Nézzük, hogyan csináljuk:

Nyári fotótippek 4 - kelj korán, feküdj későn
Nyaraláson korán kelni, majd későn lefeküdni? Egy pár fénykép kedvéért? Igen! Ha igazán szép esti, vagy éjszakai városképeket szeretnél, vagy hangulatos hajnali párás napfelkeltét, akkor igen.

vissza