Online fotótanfolyam

Augusztusi fotós frissítéseink

 

Augusztusi fotós frissítéseink

Az augusztusi fotós cikkeinkben megnéztük mire figyeljünk, ha már telefonnal fotózunk, Beauty Dish-t készítettünk otthon, kevés és olcsó anyagokból, majd ki is próbáltuk milyen lett a fénye, és végül elárultuk mire való az a vakuból kihúzható fehér és a műanyag lap.

Augusztusi fotós cikkeink:

Ha már telefonnal fotózol, legalább...

Vannak dolgok, amiket nem győzök újra és újra elismételni! Sosem leszek a "telefonnal fotózás" híve, bár akadnak helyzetek amikor én is rászorulok és azzal fotózok. De mindig van egy mozdulat amit megteszek, mielőtt telefonnal fényképezek.

Próbáld ki! Beauty Dish házilag 2

Két évvel ezelőtt már készítettünk egy Beauty Dish-t. Igaz akkor egy kész lámpatestet alakítottunk át, most igazi házi barkácsolással, nagyon kevés és olcsó anyagból készítünk egyet:

Próbáld ki! Beauty Dish házilag 2 - mintaképek

A mintaképeken azt próbáltam ki, hogyan változik a Beauty Dish fénye, ha a diffúzor lapot kijjebb, vagy bejjebb toljuk, vagy ha megfordítjuk.

Mi az amit kihúztál a vakuból?

A gyakorlottabb fotósoknak teljesen egyértelmű, de sokaknak nem világos, hogy az "a vakuból kihúzható fehér és a műanyag lap, mire való?" Hol használjuk, hol vesszük hasznát ezeknek?

Ha tetszett valamelyik fotós cikkünk, és szívesen olvasnál hasonló fotós témákról, iratkozz fel és próbáld ki az Online fotótanfolyam ingyenes leckéit is!

Vagy kövesd és lájkold a facebook oldalunkat, illetve követhetsz minket a google plus oldalunkon is.

vissza