Online fotótanfolyam

2013 frissítései

 

2013 frissítései

A szokásos havi frissítések helyett összefoglaljuk, hogy milyen frissítéseink, fejlesztéseink voltak az előző, 2013-as évben.

Azt hiszem igazán mindenkire figyeltünk! A már meglévő "tanulóinkra" és azokra is akik az Online fotótanfolyamnak csak az ingyenes részét (az aktuális cikkeket, e-fotó füzeteket) használják.

2013-as frissítéseink:

43 fotós cikk (ingyenes)

- 9 új lecke (a már meglévő tanulóinknak), így már 53 leckéből áll az Online fotótanfolyam.

- mobil verzió és RSS hírcsatorna - Azok a látogatóink és felhasználóink, akik okos telefonon vagy tableten olvassák a cikkeinket és/vagy a teljes fotótanfolyamot, azok választhatnak az eddig megszokott elrendezés és a mobilra optimalizált elrendezés között.

Az RSS egy speciális csatorna, amely arra jött létre, hogy webes felületeken hír jellegű információt közöljön.
Igényeidnek megfelelően kiválaszthatod azokat a kategorizált híreket (csatornákat), melyekre kíváncsi vagy, és szívesen tájékozódnál a jövőben az oldal újdonságairól. Okos készülékeken vagy számítógépen ezekre a hírcsatornákra fel lehet iratkozni, így soha nem maradsz le a legfrissebb hírekről.

tárgymutató - Azért, hogy könnyítsünk az egyszerű keresést az Online fotótanfolyamon, egy linkekkel ellátott tárgymutatót készítettünk, a teljes tanfolyamot használók részére.

nemzetközi kapcsolatok - 2013 márciusától az Online Fotótanfolyam már Szlovákiában is elérhető Kálmán Roland AFIAP fotóművész által vezetett kalman.eu fotós csapat ajánlásával és közreműködésével.

e-FOTÓfüzetek (ingyenes) - Előző év májusában segítséget kértünk regisztrált látogatóinktól egy kérdőíven keresztül. A visszaérkezett válaszokban több olyan kérést is kaptunk, hogy a látogatóink szívesen olvasnák az aktuális cikkek egy-egy sorozatát összefoglalva, digitális (PDF), letölthető formában. Ezért készítettük el ezeket a "mini e-könyveket".

További fejlesztéseink:

A munkánk azonban nem mindig látható, a háttérben is sok munka folyik:

  • információ gyűjtés (kérdőívünkkel már sokan találkozhattak)
  • a leckék frissítése, aktualizálása
  • korrektúra- helyesírás ellenőrzés
  • a honlap fejlesztése (mint például a mobil verzió)

Amit biztosan megígérhetünk, hogy a 2014-es évben is tovább folytatjuk az új leckék hozzáadását a teljes fotótanfolyamhoz, bővítjük az e-FOTÓfüzeteket, sok-sok ingyenes fotós cikket töltünk fel a honlapunkra.

Összességében tovább bővítjük az Online fotótanfolyamot, hogy a fotózás tényleg egyszerű legyen!

Ha hasznosnak találtad a cikket, iratkozz fel és próbáld ki az Online fotótanfolyam ingyenes leckéit is!

Vagy lájkold a facebook oldalunkat. Vagy követhetsz minket a google plus oldalunkon.

vissza